«

»

Ноя 17

Распечатать Запись

Причини купити окуляри нічного бачення Armasight

Пішли в минулі часи, коли ніч була на заваді людині. Сучасне обладнання для нічного бачення дозволяє залишатися зрячим навіть у непроглядній темряві. Це особливо актуально у професійній діяльності: охорона, військові, рятувальники тощо.

Також подібне обладнання потрібне в розважальних цілях. Наприклад, якщо йдеться про нічне полювання, про командні ігри (страйкбол). Прилади нічного бачення компактні. Їх легко прикріпити до шолома або до голови, працюють за будь-якої погоди.

Причини купити окуляри нічного бачення Armasight

Переваги очок нічного бачення

Мабуть, лідером у сфері виробництва такого обладнання є американська компанія Armasight. Її напрацювання застосовуються у цивільній та військовій спеціалізації. При цьому окуляри нічного бачення Armasight відрізняються доступною вартістю. Серед інших причин вибрати окуляри цього виробника:

  • Зберігають працездатність та ефективність за будь-яких погодних умов. Не бояться перепадів температури повітря, деякі моделі мають водонепроникний корпус.
  • Вбудований інфрачервоний освітлювач. З його допомогою можна детально і безпомилково розглянути цілі в непроглядній темряві. При цьому підсвічування непомітне людському оку.
  • Регулювання діоптрію. Налаштовувати окуляри можна на кожне око окремо. Це значно спрощує використання очок нічного бачення особами з поганим зором.
  • Якісні матеріали, що відрізняються легкістю. При цьому сплави металів забезпечують високу міцність та надійність. Жодні умови експлуатації не страшні вам.

Компанія Armasight є не тільки лідером у виробництві приладів нічного бачення. Це також новатор, який із кожною новою моделлю дивує покупців. Кожен комплект також містить спеціальні фіксатори, що дозволяють кріпити окуляри на голову. Окуляри нічного бачення продаються із гарантією, представлені як бюджетними, так і професійними моделями.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://www.danube-river.info/archives/8354