«

»

Мар 18

Распечатать Запись

Офісні меблі в Києві

Офісні меблі в Києві

Офісні меблі в Києві

Офісні меблі в Києві

Тенденції меблевої моди стійкіші в тимчасовому періоді, в порівнянні з модою в одязі. Але, все ж, вони мінливі і, також як  і речі «від кутюр», схильні епатувати і шокувати при першому погляді. Протее, слід віддати належне нашому віку змішення стилів: сьогодні в моді індивідуальність. Як в одязі, так і в інтер’єрі. Головне, щоб «костюмчик сидів», тобто щоб одяг або обстановка розкривали особу власника, відповідали його душевним якостям, передавали світовідчуття. Лише тоді самому власникові і всім довкола буде комфортно. Безперечно, одну з провідних ролей в інтер’єрі грають меблі. Вона може задати стильову тематику інтер’єру або розвинути або підкреслити стиль. Але якщо Ви хочете створити неповторний власний стиль, без м’яких меблів, виконаних за індивідуальним проектом, Вам не обійтися.

Сьогодні сайт http://lamelio.com.ua пропонує як нову послугу  розробку і виготовлення будь-яких меблів, виконаних спеціально для Вашого інтер’єру, з врахуванням всіх Ваших вимог і побажань, розмірів і особливостей приміщення, а також придбати вже готову комплектацію меблів. Це можуть бути меблі для будинку, роботи, офісу або відпочинку. Не важно, обставляєте Ви новий будинок або завершуєте ремонт в старому, оновлюєте або створюєте інтер’єр Вашого готелю, ресторану, салону-магазина або будь-якого іншого приміщення, Ви можете звернутися до нас – як з готовими ескізами або накиданнями, так і без них. Наші продавці-консультанти уважно вислухають і зафіксують всі ваші побажання, допоможуть підібрати оббивні матеріали, підкажуть шляхи нестандартного вирішення  Ваших питань. Термін виготовлення меблів визначається в індивідуальному порядку. Природно, ми гарантуємо  креативний підхід, фірмову якість і сервіс високого рівня!

Зв’язатися з нами Ви можете за телефонами: Київ (044) 247-07-80;  Life;) (063) 247-07-80; MTS  (095) 872-62-62. Або написати нам на наш  email: i@lamelio.com.ua.

Прийом замовлень здійснюється:  Пн-Пт з 9.00 до 19.00: Сб-Нд з 10.00 до 19.00. Також можна зв’язатися з консультантом на сайті в онлайн або замовити «зворотний дзвінок». Доставка працює з самого ранку і до самого вечора.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://www.danube-river.info/archives/6311